Sas beleeft September

Elke maand deel ik fijne, memorabele momenten om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Deze komt altijd de laatste dag van de maand online. Ik deel ook nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit als herinnering te kunnen bijhouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

September wat was je wisselvallig, net als het weer. Winterjas, geen jas. Slippers, dichte schoenen met extra dikke sokken. Ik was zelf niet geheel fit, merkte dat ik veel moe was en genoot even extra van me-time, fijne uitstapjes en de eerste werk & schoolweken zaten er weer op. We hadden helaas weer wat mindere nachten door Noa en het was vooral een rustige maand. Kijken jullie mee?

Gingen we naar de kringloop en namen mee… 🎲
Er was een leuke rommelmarkt bij een kringloop en daar gingen Noa en ik gezellig samen heen. Er was een springkussen waar jij je prima hebt vermaakt en we namen wat leuke spelletjes mee. Monopoly Junior, Ramses, Tumblin’ Monkey’s en een Angry birds spel (niet op de foto) Aardig geslaagd en het was ook gewoon een hele gezellige ochtend samen.

Genieten van momentjes voor mezelf πŸ€πŸ“Ί
Werk begon natuurlijk ook weer & pfhoe wat een drukte. Ik merkte dat ik even extra tijd nodig had het einde van de week en op mijn vrije dagen. Ook had ik half wat onder de leden, waardoor ik me niet geheel fit voelde. Even extra selfcare toepassen en de rest komt wel weer.

Ik was lekker DIY’en aan het maken 🧡
Ik ben heerlijk bezig met wat leuke DIY projectjes. Kan ze helaas hier niet delen aangezien mensen meelezen voor wie het is πŸ˜‰ Maar ik ben weer lekker creatief bezig. O.a. voor de dag van de leerkracht en nog wat andere dingen waarvoor ik lekker ga freubelen.

Ik schafte weer wat leuke Vinted pareltjes aan πŸ‘•πŸ‘–
Vinted vind ik dus echt wel een heel fijn platform. Er zijn tijden dat ik heel veel verkoop en deze opbrengt of op de bankrekening gaat maar 9 van de 10 keer naar nieuwe spulletjes. De afgelopen tijd vooral kleding/pyjama’s voor Noa, aangezien we de herfst periode weer ingaan. Maar ook leuke DIY stickers om dingetjes mee te knutselen, zoals dus de dag van de leerkracht, waarbij ik een setje heb samengesteld. De stickers waren niet duur en ik ga er zeker nog eens bestellen. Ook alle kleding was in erg goede staat. Ook nog een heel groot pakket met lange mouwen en een vest (niet op de foto) waar ik erg blij mee ben voor Noa. Zo is zijn kast weer lekker aangevuld voor de aankomende periode.

Tijd voor veel quailty time met Noa en tijd voor mezelf β˜•
Ik geniet dus echt van de Woensdagmiddagen samen sinds school weer is begonnen. We nemen dan echt eventjes een middagje samen. Samen LEGO bouwen of heerlijk een film kijken (inclusief popcorn) Het zijn voor mij echt geniet momentjes. Net als zelf mijn vrije dagen wat meer me-time inplannen. ‘Niets hoeft. Kan ook een andere keer’ is iets wat ik dan vaak moet herhalen, aangezien ik echt altijd wel een bezig bij ben. 🐝 Ik neem echt even tijd voor mezelf om op te laden, want maakt dat mijn batterij weer eventjes vooruit kan.

Was ik nog steeds super blij met mijn nieuwe, zelfgemaakte telefoonhoesje 🀳🏻
Ik nam de oude telefoon van M. over en was dus opzoek naar een nieuw hoesje. Vroeger maakte ik altijd fotohoesjes maar ik had dit eigenlijk al jaren niet gedaan. Toch maar eens gaan zoeken en kwam op een hele fijne site uit en zocht 3 foto’s uit. 3 foto’s die voor mij echt een mooie betekenis/herinnering hadden. En wauw, ik ben er echt super blij mee. Het is ook nog eens een hardcase waardoor mijn telefoon echt goed beschermd is. Elke dag nog blij mee. * NOTE: I.v.m. bewust bloggen zijn de foto’s niet zichtbaar op mijn hoesje. 🐻

Was ik lekker bezig met bloggen ✍🏻
Ik was weer meer & meer online te vinden. Achter de schermen ben ik bezig oude, meest gelezen artikelen weer te voorzien van mooie foto’s en ook mijn sidebar heeft de nodige aanpassingen. Zoals hieronder te zien op de foto met de bloemenkrans. Ook ben ik andere kleine dingen aan het aanpassen zoals mijn kopteksten lettertypes e.d. Ook komen er de aankomende periode weer wat meer persoonlijke artikelen online en zitten er nog wat samenwerkingen in mijn toetsenbord. Stay tuned Tevens ben ik bezig met mijn documenten die ik naar bedrijven stuur te updaten/aanpassen. Altijd een hoop werk maar wel na een tijdje noodzakelijk. Zo ben ik ook erg druk ‘onzichtbaar’ bezig voor mijn blog.

Helaas was het deze maand ook weer raak met hoesten. Wat maakte dat we korte nachten hadden en Noa deels van school thuis bleef. Na maanden van stilte ineens weer heftigere aanvallen. En nog kortere nachten. Ik deed het rustiger aan op werk als ik een slechte nacht had gehad en gelukkig vielen sommige nachten/dagen op mijn vrije dagen, waardoor ik lekker Noa liet uitslapen en zelf ook even bijtankte. Hoe ik het zie… The only way is up..

β˜… En verder… had ik nog een leuke bel-date met Simone, mijn blog vriendinnetje. Was super gezellig even bij te kletsen na zo een lange tijd. Ik ging langs een oud collegaatje en vriendin om even lekker te eten bij haar & bij te kletsen. Ook ging ik een aantal keren even zelf winkelen en kwam ik hierdoor zeker wat meer tot rust. Maar ook gezellig samen met Noa winkelen, laarzen halen voor het rechtenachtige weer β˜” Het was ook de Dag van de pedagogisch medewerkster en ik kreeg wat leuke dingen van mijn werk waaronder een isoleerfles met logo. Super handig voor op werk.

Liedje van de maand 🎢

Noa 5 jaar & 2 maanden πŸ‘¦πŸ»
De eerste weken school zitten er al weer op. Of je nooit bent weggeweest. ook in badje 2 van zwemles doe je het mega goed en heb je het super naar je zin. Zo ontzettend blij met de overstap toen der tijd. Ook stond er een nieuwe ID kaart op de planning met nieuwe foto. De oude was je net 2 maanden oud en nu alweer 5. De foto is dus een mega groot verschil. Ook hadden we wat leuke kinderverjaardagen, je had wat leuke playdates en je eerste partijtje. Uiteraard was het deze maand ook weer LEGO, LEGO en nog meer LEGO. Maar ook helemaal fan van gamen met papa, vooral Astro Bot. Maar ook veel fietsen, buiten spelen met fijner weer en lekker zelfstandig spelen op je kamer. Je vernieuwde kamer is zo goed als af en je geniet er echt van. Ook super leuk de gesponsorde dierenposters.

Je bent ontzettend bezig met lezen, schrijven en spellen. Leuk om te zien dat je het spellen echt op klank doet. Maar ook lees je zelf altijd voordat je gaat slapen. En dan foto 2: Vertel me dat je een jongen hebt zonder dat je een jongen hebt… Noa komt dus altijd zo thuis met zijn gemaakte tekeningen. Herkenbaar?

Eerste weken school & zwemles

De eerste weken school zitten erop & wat heb je het wederom naar je zin. Zo mooi om te zien hoe leuk je het vind en hoe je zo snel altijd je plek vind. Het eerste voortgangsgesprek is alweer een feit en je doet het mega goed. Trots! 🀍 Af en toe wat moe na een lange week en dan nemen we lekker veel rust om weer op te laden. Ook heb je wat leuke playdates gehad met vriendjes uit je klas. Super leuk om te zien hoe blij je hiervan kan worden. Lees hier meer over hoe het met je gaat op school * beveiligd artikel – mail naar contact@iliveformydreams.com voor het wachtwoord

Ik ben zo mega trots hoe je het zwemmen doet. Helaas een keertje door ziek zijn niet geweest maar je gaat er altijd vol voor. Je vind het super leuk om te doen en komt altijd vol verhalen en enthousiast weer thuis. Ik ben benieuwd of je over een aantal maanden (al) door mag naar badje 3…

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ ‘Astrosteren’ (arresteren)

πŸ‘„ Tegen zichzelf ‘Ik ben aan het proberen he’ (geΓ―rriteerd) ‘Van proberen ga je leren’

πŸ‘„ ‘Vogel kan wel alleen slapen. Het is een grote meid’ (tijdens het spelen met Lego)

One thought on “Sas beleeft September

  1. Snap wel dat het weer even wennen is met school en werk! Leuk dat jullie op woensdagmiddag vaak samen dingen doen. En grappig die uitspraken van kinderen altijd πŸ™‚

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiΓ«ren