Blog | Mijn 5 meest gelezen artikelen ALLER TIJDEN

Zoals jullie weten blog ik al heel wat jaartjes. Nou ben ik eens mijn statestieken ingedoken. Gedoken ja, want ik kijk er eigenlijk nooit naar 💁🏻‍♀️ Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit of een artikel 1 keer of 300 keer wordt gelezen. Als ik er zelf maar plezier aan beleef. Maar ik was wel nieuwsgierig naar mijn best gelezen artikelen tot nu toe op mijn blog. Ik maakte een top 5. En ik ben heel erg benieuwd of je deze artikelen al kende?

5. 10 spellen die ik vroeger speelde op de pc, hallo nostalgie
Ik speelde vroeger best wel wat leuke computerspellen. Spellen die ik deze dag eigenlijk nog zeker mis. Wat een fijne uurtjes heb ik hieraan besteed. In dit artikel deelde ik de 10 spellen die ik altijd speelde. Ken jij ze allemaal?

4. Aanraders: de boeken reeks van Karin Slaughter
Ik moet er nu nog een aantal nieuwe lezen, maar ik las een hele tijd terug de reeks van Karin Slaughter. Ik deelde kort mijn review sterren en waar de boeken over gingen. Mocht je van lugubere thrillers houden dan is het zéker een aanrader. Ik moet er nog een stuk of 4/5 lezen die ik later heb gekregenen niet to een reeks behoren maar losse boeken zijn. Ik heb toen der tijd gewacht dat ik alle boeken van de reeks had en ze achter elkaar gelezen. Leest zo fijn om alles na elkaar te lezen, zo zit je echt helemaal in het verhaal.

3. Introduceer jezelf!
Ooit maakte ik een post, ook te vinden in mijn menubalk voor mijn lezers om zich te introduceren. Ik ben altijd erg benieuwd wie mijn blog lezen. Welk werk jullie doen (apart blog), wie je bent en hoelang jullie al meelezen. Jullie hebben massaal gereageerd en ik heb heel wat mogen lezen eens over jullie. Er zijn 194 reacties (soms met een reactie van mij erbij) maar vooral jullie aan het woord. Mocht je je nog niet hebben voorgesteld zou ik het leuk vinden als je hier iets over jezelf verteld.

2. About the girl behind the blog
Een pagina waar ik meer over mezelf vertel is ook veel gelezen. Ik moet de foto’s nog even wat aanpassen bij het artikel (Noa was nog klein en nog de oude boekenkast 😉 ) maar dat komt nog wel. In dit artikel vertel ik meer over mezelf, waar ik van hou en ook waar mijn blog voor staat. Ook deel ik een aantal artikelen die ik bij andere bloggers heb geschreven. dit artikel staat wederom in mijn menubalk.

Tromgeroffel… En nummer 1: Een aantal redenen waarom werken met kinderen zo leuk is
Toch leuk dat mensen hier blijkbaar toch vaak op zoeken en terecht komen op mijn blog. Hij is ruim 9.000 keer bekeken. Een artikel uit 2015 waarin ik vertel wat er zo leuk is aan het werken met kinderen. Inmiddels ben ik een aantal banen verder en doe nu iets anders in de kinderopvang, maar alsnog vind ik dit de aller leukste baan die er is. Ik ben echt ontzettend blij met deze keuze en werk al ruim 16 jaar in de kinderopvang. Eigenlijk bijna even lang als dat ik blog.

Naast het feit dat mijn HOMEPAGINA het áller meeste is bekeken: meer dan 160.000 x! Nog steeds ben ik zo trots op dat ik zoveel bezoekers trek en blijf trekken met een persoonlijk blog. Ondanks dat ik niet meer áltijd online ben doe ik het nog met zoveel plezier en lezen sommige nog na al die jaren mee. Dankjewel! 🩶

Wat is jou meeste gelezen blog aller tijden? Ik ben erg benieuwd…
Drop je link hieronder dan neem ik graag een kijkje!

5 reacties op “Blog | Mijn 5 meest gelezen artikelen ALLER TIJDEN

  1. Het is sowieso leuk om op je eigen blog terug te lezen. Ik doe dat regelmatig. Dan kijk ik bij deze maand maar dan tien jaar geleden bijvoorbeeld. Ik schreef ooit een verhaal over haar dat uit de uitlaat van mijn auto kwam. Daar kwamen veel reacties op van mensen die hetzelfde probleem hadden.
    Het heet ‘Verhaal met een staartje’

  2. Interessant! Ik ga het ook eens bekijken (al weet ik zelfs niet goed waar ik dat kan zien, haha :p) want ben er eigenlijk ook helemaal niet mee bezig.

  3. Leuk om te zien welke artikelen het best gelezen zijn. Ik denk dat ik alleen die van de boeken niet heb gelezen, want toen las ik helemaal niet graag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren