Hoogtepunten van het eerste half jaar van 2024

Vorig jaar maakte ik ook dit artikel en het leek me leuk weer even een update te geven. We zijn namelijk alweer richting het eerste half jaar van 2024.
Ik wilde voor dit jaar wat meer rust. Dat is het eerste half jaar zeker gelukt, iets waar ik dus heel erg blij mee ben en wil doorzetten naar de rest van het jaar.

Werk

Nog steeds ben ik super blij met mijn werk. Het werk zelf ligt helemaal in mijn straatje, is elke dag weer uitdagend en ik heb fijne collega’s. Ook de werktijden e.d. passen goed bij ons gezinsleventje en zo is alles fijn geregeld. Ook geniet ik van mijn dagen vrij en kan ik op 3 dagen Noa brengen en halen van school. Verder deel ik er niet zoveel over i.v.m. bewust bloggen.

Moederschap

Het moederschap ging fijn ondanks ups & downs die er altijd zijn. Het was wat stabieler, rustiger en Noa had wat minder last van ziek zijn en er waren wat minder zorgen in het algemeen. Ondanks dat het soms best wel pittig was (bijna 5 en een érg sterke eigen wil + overal een oplossing voor bedenken is KILLING) om consequent te blijven en grenzen aan te blijven geven. Het is fijn zo’n makkelijk, blij en vrolijk mannetje te hebben die lekker zijn eigen ding ook doet. Maar soms ook zeker een uitdaging om hem aan zijn verstand te brengen dat sommige dingen nou eenmaal gewoon moeten of zo zijn.

We zijn alweer bijna 5 jaar verder in het moederschap en god wat heb ik een hoop geleerd. Over hem, over het moeder zijn maar ook zeker over mezelf en wat ik aan kan. Elke dag ben ik dankbaar en het maakt me een beter mens.

Gezondheid

Mijn gezondheid ging eigenlijk goed tot eind Mei. Ik heb daar best wel wat rot weken door gehad met veel pijn en vooral veel vermoeidheid van de pijn. Pijnstillers waren mijn beste vriend en ik hing regelmatig bij de huisarts aan de telefoon om te overleggen of ging langs. Gelukkig midden Juni ging het beter en merkte ik ook dat mijn lichaam weer aardig was hersteld. Even een STOP van mijn lichaam & ik neem dus nu extra vaak mijn rust waar dit kan.

Persoonlijk

We hebben afgelopen weekend de verjaardag van Noa gevierd. Deze week wordt hij 5. VIJF! En daarna nog een weekje school en dan hebben we samen 6 weken (waarvan 3 met papa) vakantie. Ik kijk er zo naar uit! We zijn er beide aan toe na dit toch wel bijzondere eerste schooljaar. Het was een ander ritme, andere zorgen en vooral veel ontdekken samen wat loopt & niet loopt. Het is mooi te zien hoeveel groei hij heeft gemaakt maar ik zelf ook. Ik ben ontzettend bezig met een positieve mindset, wil weer gaan sporten als mijn lichaam dit toe laat, ben vaker & vaker offline en ben weer begonnen met lezen, wandelen en more is less in huis.

Het eerste half jaar in foto’s

Januari: Zolder verbouwing ★ Februari: Favoriete tv serie ever ★ Maart: Nieuwe zwemles ★
April: Veel leuke playdates & uitstapjes ★ Mei: Moederdag ★ Juni: Voorbereidingen voor Noa zijn verjaardag

En, hoe hebben jullie het eerste half jaar van 2024 beleefd? Deel een hoogte en een dieptepunt in de comments!

3 reacties op “Hoogtepunten van het eerste half jaar van 2024

  1. Leuke terugblik op het eerste half jaar en zo te zien vooral een leuk half jaar, ondanks de pittige momenten. Mijn halfjaar was op zich ook positief, wel de nodige sores qua werk en collega’s, maar vooral mooie herinneringen gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *