Getest voor Noa: De Yumbox Tapas XL & Kids Cup

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Flingo.be

Het eerste schooljaar van Noa loopt alweer ten einde. Nog 2 maandjes en dan gaat hij na de zomervakantie naar de volgende groep. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik hem voor de eerste dag naar school bracht. Gelukkig voor hem (en ook voor ons) is school helemaal zijn ding. Hij gaat elke dag graag en ik haal & breng hem met een lach. Ik vind het wel een mijlplaatje hoor zo dat eerste schooljaar.

Al tijden zocht ik naar een handige manier om Noa zijn eten mee te nemen. Fruit dagen, koekjes dagen, fruit & koekjes dagen, brood… Ik had veel verschillende trommeltjes & zakjes waar ik eigenlijk helemaal gek van werd. Heel onhandig en niet alles was even lekvrij. Ik testte de Kids Cup en Yumbox Tapas XL uit van Flingo. Benieuwd hoe dit beviel?

Yumbox Tapas XL

Ik koos speciaal voor de Yumbox tapas XL aangezien deze een groot formaat heeft met 4 vakken. Ik wilde graag genoeg brood en fruit mee kunnen geven en bij de kleinere variant is dit net aan. Noa eet best wel wat brood dus geven we altijd extra veel mee. Ik koos voor het leuke Greenwich Green Race Cars design. Sowieso leuk dat ze verschillende binnen compartiment hebben zodat je zou kunnen wisselen qua stijl. Het is uitneembaar uit de Yumbox en kan in de vaatwasser. Er wordt wel aangeraden zoveel mogelijk met de hand af te wassen om de box zo goed mogelijk te houden.

Er werd gezegd: De Yumbox is lekvrij vanwege de siliconen afsluiting tussen de compartimenten. De vakken worden hierdoor goed afgesloten. Ik was hier ontzettend benieuwd naar, aangezien mijn ervaring altijd is dat de vakken toch doorlekken. Tot nu toe is alles netjes op zijn plek gebleven en lek het niet door. Wel geef ik in de vakken alleen fruit en groente mee, iets vloeibaars heb ik zelf dus niet geprobeerd. De broodtrommel is BPA, PVC an Ftalaten vrij en ondanks dat hij best groot is vind ik hem compact ogen. Hij sluit heel goed maar is ondanks dat hij goed dicht zit, makkelijk te openen voor Noa (wat ook niet geheel onbelangrijk is 😉 )

Sowieso vind ik dat ze super toffe producten hebben bij Flingo.be dus neem er zeker een kijkje. Ik kende de site niet naar naar lang zoeken op zoektermen voor een boordtrommel kwam ik daar uit en werd zeker niet teleurgesteld. Ze hebben een groot assortiment aan drink en eet benodigdheden zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Je hebt dus verschillende maten van de Yumbox waardoor je ze leuk kan combineren. De nadelen die ik heb ondervonden aan de Yumbox? Er komen ontzettend snel krassen op waardoor het lijkt na een week gebruik of hij al jaren oud is. Het afwassen van het binnen compartiment is te doen, alleen het afdrogen moet direct gebeuren anders krijg je er waterdruppels op. Ook de randen ertussen blijft makkelijk water in staan aangezien je hier niet goed bij kan komen. Ik laat hem daarom na het afwassen vaak staan en drogen aan de lucht.

Kids Cup

Ik zocht nog een goede beker voor Noa, eentje met een hard rietje aangezien meneer op de de silicone rietjes begint met kauwen en ze kapot maakt. Dit was echt eentje die ideaal was met een sippylid die makkelijk in en uit te klappen is. Hij is vaatwasser bestendig, wat ik zelf erg prettig vind zodat ik niet elke dag alles met de hand sta af te wassen. Op de bodem zit een antislip en het is van drievoudig geïsoleerd roestvrij staal. Hij is ook aan de zware kant waardoor je merkt dat het een kwalitatief goede beker is.

Er kan 355ml in en ik koos zelf voor de kleur rood, er zijn ook nog andere kleuren voor de liefhebber. Voor grip heeft de beker vlakke zijkant waardoor kinderhandjes hem makkelijk kunnen vasthouden. Er kan warm en koud drinken is en houd het koud tot 18 uur lang. Nadelen? Deze heb ik met deze beker (nog) niet gevonden. Tot nu toe heeft hij in Noa zijn tas niet gelekt en is hij makkelijk in gebruik voor een kleuter.

Kortingscode!

Via de kortingscode: iliveformydreams kan je tot het einde van 2024 bestellingen plaatsen met 10%.
Leuk als cadeautje om te geven of gewoon voor jezelf. 🎁

2 reacties op “Getest voor Noa: De Yumbox Tapas XL & Kids Cup

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren