Sas beleeft Juni

Elke maand deel ik fijne, memorabele momenten om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Deze komt altijd de laatste dag van de maand online. Ik deel ook nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit als herinnering te kunnen bijhouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

Juni was vooral een rustige maand. Ik zat het begin van de maand in de lappenmand, was bezig met alle laatste voorbereidingen voor de verjaardag van Noa en was vooral veel te vinden in de natuur & nam rust. Ook kwamen er super leuke samenwerkingen binnen (hou mijn blog in de gaten) en verfde we de keuken & stukje van de woonkamer een andere kleur. Zijn jullie benieuwd naar deze maand? Lees dan verder..

Deed ik veel aan selfcare door lichamelijke klachten πŸšΆπŸ»β€β™‚οΈπŸ§˜πŸ»β€β™€οΈ
Ik was even thuis van werk met wat lichamelijke klachten die even de tijd nodig hadden. Ik probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen, wandelde buiten en probeerde echt even mijn rust te nemen en mijn hoofd uit te zetten. Het was lastig dit even te doen maar het heeft me echt een hoop rust gebracht en een beter herstel.

Ben ik nog steeds zo blij met onze woonplaats& huis 🏑πŸͺ΄
Nog steeds zo blij met onze groene, rustige woonplaats. Heerlijk om te wandelen, ons kent ons en ik voel me er altijd echt thuis. Ook voor Noa een super fijne buurt om op te groeien. Daarbij komt ons huis natuurlijk meer en meer af en naar ons zin. In al deze jaren een nieuwe badkamer, nieuwe kozijnen en natuurlijk nu onze zolder. Nu heerlijk genieten van alles opruimen.

Was ik veel bezig met alle voorbereidingen voor de verjaardag van Noa 🎈
Alles voorbereidingen zijn klaar & ik ben er lekker mee bezig geweest. Zijn traktatie voor school, voor de juffen een cadeautje, alles regelen voor zijn taart e.d. Het was best nog een werkje maar wel een hele leuke. Ik vind het altijd fijn om op deze manier ermee bezig te zijn en zijn grote glimlach te zien op de dag zelf.

Was ik zoveel mogelijk buiten te vinden en nam ik tijd voor mezelf met een serie of boek πŸš«πŸ”‡
Ik was veel buiten. Ik wandelde heel erg veel, om mijn hoofd leeg te maken en op advies van de huisarts. Gewoon even niks en even in de natuur. Het deed me goed. Ook om lekker tijd te nemen voor mezelf, ’s avonds met een boek en overdag in mijn vrije uurtjes lekker Criminal Minds kijken. Ontspanningen alom, daarbij nog wat kleine huishoudelijke klusjes doen en vooral veel rust pakken waar kon.

Mijn inbox stroomde vol met super leuke samenwerkingen (binnenkort online…) ✍🏻
Oh my wat kreeg ik een leuke samenwerkingen binnen afgelopen tijd. Ik werd er helemaal blij van! Super leuk aangezien het er een aantal zijn voor Noa maar ook voor mijzelf. Het gaat om toffe gepersonaliseerde spulletjes, een GPS horloge voor Noa en een toffe zonnebrand-pen. Sommige heb ik al vaker een samenwerking mee gedaan, andere waren nieuw. Stay tuned. #spon

Was het super fijn om onze zolder steeds meer ‘af’ te zien en ervan te kunnen genieten πŸ πŸ› οΈ
Onze zolder is zo goed als af en het is echt genieten om lekker boven bezig te zijn. Er moeten nog wat lampen opgehangen worden en wat dingen opgeruimd, maar voor het grootste gedeelte is het nu wel klaar. Het artikel hoop ik in de zomervakantie te maken met before & after foto’s… Zoveel zin om jullie het fantastische resultaat te laten zien. Vooral na zΓ³lang. We zijn gestart met de dakkappelen in de herfstvakantie, Oktober 2023 en elk weekend is er hard gewerkt door M. Zo trots!

Bezig met mijn blog πŸ’»
Ik was ondanks rust en offline tijd steeds meer te vinden op mijn blog. Heel wat artikelen staan achter de schermen klaar maar ook mijn layout ben ik me bezig geweest. De pagina’s krijgen ook nog een upgrade en achter de schermen ben ik veel technisch aan het verwijderen om mijn blog zo goed mogelijk te laten lopen.

Verfde wij wat muren in de keuken en woonkamer een andere kleur πŸŽ¨πŸ–ŒοΈ
We hadden nog verf over van de zolder en ik wilde graag een andere kleur op de pilaren en in de keuken hebben. Missie geslaagd! Ik ben er echt SUPER blij mee en geeft zo’n rust in de woonkamer. Het is een grijze kleur geworden zoals zichtbaar op de foto’s.

Liedje van de maand 🎢

Noa 4 jaar & 11 maandenπŸ‘¦πŸ»
Over een aantal dagen ben je 5. V I J F. Knijp me eventjes want waar is de tijd gebleven? Waar is mijn baby? Je wil en kan steeds meer zelf en bent lekker uitgesproken en zelfstandig. We keken bij de laatste voetbalwedstrijd van dit seizoen van papa. Je ging naar de kermis en genoot van alle dingen die je daar kon doen. Je had veel verjaardagen en uitstapjes met vriendjes en we vierde samen papa zijn 5de Vaderdag. Cadeautjes en ontbijt op bed. We hadden een extra gesprekje op school (je doet het zo goed #trots) en je ging op je eerste schoolreisje. Je genoot. Héél erg en het was voor mama even los laten en vooral vertrouwen hebben dat je heelhuids thuis kwam. Maar ook kreeg je een briefje mee bij zwemles; na de zomervakantie mag je naar badje 2. Ook heb je ineens heel erg bezig met leesboeken en lees je al heel wat af (avi 1). Je kreeg je rapport mee en gaat na de zomervakantie richting groep 2. Je gaat ZO hard en ik ben zo trots op je. Elke dag weer. 🀍


Nog zo’n hoogtepuntje: Eind deze maand (gisteren & vandaag) hebben we je verjaardag gevierd 🎈 De foto’s hiervan komen uiteraard online in het overzichtje van Juli, je verjaardagsmaand. Het was een geslaagd verjaardags weekend en volgende week ben je dan Γ©cht jarig en mag je gaan trakteren @ school.

Sneakpeak van je verjaardag viering gisteren…

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ Bij de kapper: ‘Ben ik mooi of ben ik mooi?’

πŸ‘„ ‘Ik zie aan je gezicht dat je het wel wil’ – bij een nee of als iets niet mag.

πŸ‘„ ‘Dat boek is in het Frans. Hoe spreekt Frans?’

πŸ‘„ Wie het eerste boven is, ik ga winnen. ‘Dat zullen we nog wel eens zien’

πŸ‘„ ‘Je kan geen snoepjes krijgen, deze zijn niet voor mama’s’

πŸ‘„ ‘Ik wil graag een omgekeerde mond tekenen’ (sip smilie)

πŸ‘„ ‘Ik heb mijn keelpijn eruit geschopt’

2 reacties op “Sas beleeft Juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *