Hallo laatste werkdag, hallo vakantie! 6 weken vakantie, 6 plannen

Dit product is ter beschikking gesteld door AMICI Cosmetics

Als dit artikel online komt is mijn aller laatste werkdag voor de zomervakantie gestart. JIPPIEJAJAY. Nog 1 dagje werken en dan hebben we heerlijk 6(!) weken vakantie! Als gezin 3 weken, ik en Noa 6 weken. Ik kijk er ZO ontzettend naar uit. Eindelijk is het bijna zover. In dit artikel vertel ik je graag over onze 6 plannen deze aankomende zomervakantie. Want leuke plannen hebben we zeker….

Foto: Oostenrijk 2018

Onze zomerse plannen

Op vakantie gaan! πŸŽ’
We hebben onze vakantie geboekt en ik kijk er ZO naar uit. Gewoon even als gezinnetje even lekker weg. De laatste periode heeft in het teken gestaan de verbouwing van de zolder en alle activiteiten van Noa op school en zwemmen e.d. Het is dus erg fijn even een ‘break’ te hebben van alles thuis en even lekker te gaan genieten. We gaan wederom lekker naar Centerparcs. Ideaal met Noa en we genieten er altijd volop.

Heerlijk veel leuke uitstapjes maken met Noa πŸ˜πŸ€ΈπŸ»β€β™‚οΈ
We hebben heel wat leuke uitstapjes op de planning. Zo willen we naar de dierentuin, Lego land, bioscoop, speeltuinen en zitten we nog bomvol ideeΓ«n. Ligt ook een beetje aan het weer wat door kan gaan & ook of we er zin in hebben. Dat is het fijne van vakantie πŸ˜‰

Genieten van zon, zee & strand 🌞
Het lijkt me heerlijk als het zonnetje een beetje blijft, want dit is de afgelopen periode heel wisselend geweest. Graag zou ik als gezin lekker naar het strand gaan en genieten in de zee. Iets wat we afgelopen jaren te weinig hebben gedaan. Wat dan helemaal noodzakelijk is, is je goed insmeren met zonnebrand. Nou kwam ik de Refillable Brush Beachy Blue voor mezelf en de Refillable Brush Space Skater voor Noa tegen. Dit is een hervulbare zonnebrand kwast. IDEAAL ook voor Noa op school. Hij moet zichzelf op school insmeren en kwam soms als een spookje terug doordat hij niet goed uitsmeerde.πŸ‘»

Je kan deze kwasten zelf vullen met eigen zonnebrand en door middel van de knop onderaan doseren. Zo smeer je makkelijke alle plekjes (bijvoorbeeld ook achter je oren) en komt er niet ineens heel erg veel uit. Alle opzetstukken zijn eraf te halen en makkelijk te reinigen. De kwast kan 30 ml in en is hypoallergeen, latexvrij maar ook voor mensen met eczeem (heeft Noa ook last van gehad), acne of een gevoelige huid is deze ideaal.

Onze ervaring
Ik heb een ontzettend positieve ervaring met deze kwasten. Ze zijn makkelijk in gebruik en je kan ze makkelijk meenemen. Bij Noa zit hij altijd in zijn schooltas en ik heb hem in mijn werktas zitten. Ook op vakantie gaan deze zonnebrand kwasten zeker mee. Ik vind het jammer dat ik deze kwasten niet eerder heb ontdekt want wat een gebruiksgemak.

Neem zeker even een kijkje op AMICI Cosmetics! Ze hebben verschillende designs en ook bijvoorbeeld rollers en andere accessoires voor erbij.
Laat de zon maar komen, met deze stiften zijn wij er klaar voor πŸ˜‰

Veel van NIKS hoeven πŸš«πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ
Oh het lijkt me heerlijk even geen wekker te zetten en nergens heen te moeten. Geen werk. Geen school. Geen zwemles. Even een break van alles. We kunnen het lekker rustig aan doen en de dag zelf kiezen of we iets wel of niet gaan doen.

Alles in huis afmaken / opruimen 🏑
Deze staat hoog op mijn to-do-lijstje. Door de zolder verbouwing is het overal nog een beetje een zooitje. Graag wil ik het kamer per kamer goed gaan uitzoeken, opruimen en sorteren. Weg, weg, weg of goed opruimen. Ik ben al een deel begonnen maar aankomende vakantie wil ik er echt even goed de tijd voor nemen en de puntjes op de i zetten. Less is more. Ook staat er alweer een hoop op mijn Vinted.

Genieten in onze tuin πŸƒπŸŒΏ
Hopen op een beetje fijn weer en dat we kunnen genieten in de tuin. Noa van zijn trampoline en zand/watertafel en mama lekker in het zonnetje met een bakkie thee. Afgelopen zomer was dit heerlijk en ik kijk hier zeker naar uit.

Wanneer heb jij vakantie? En wat zijn de plannen?

9 reacties op “Hallo laatste werkdag, hallo vakantie! 6 weken vakantie, 6 plannen

  1. Zes weken! Wat een heerlijke luxe is dat! Ik had gisteren mijn laatste werkdag en ik ben nu twee weken vrij. Eerste ding op mij to do-lijst was bijlezen in weblogland πŸ™‚

  2. Heerlijk hoor vakantie, wij hebben vanaf 21 aug tot 6 september vakantie waarin we de eerste week naar london gaan en nog een dag naar de wellness als we terug zijn en verder heerlijk niksen, misschien de hal opnieuw verven maar verder vooral een hoop niks moeten ben er zo aan toe zeker even dat weekje weg!

  3. Genieten maar! Hier ziet mijn vakantie er iets anders uit dan anders, ik heb nl geen echte vakantie door het feit dat ik pas op een ander werk zit, maar hey, ik krijg mijn vakantie nog wel πŸ˜‰ Ik heb wel een paar dagjes verlof en ik hoop dat het weer ons goedgezind is en ik wel iets kan doen van uitstapjes in die dagen.

  4. Zes weken vakantie… dat is niet verkeerd hoor! Ik had zelf bijna 4 weken en vond dat al erg lang, maar 6 is helemaal lekker. Hopelijk werken de weergoden lekker mee zodat jullie er lekker op uit kunnen gaan en ja, natuurlijk ook alvast veel plezier in Centerparcs!

  5. Klinkt leuk, fijne vakantie! Ons werk gaat eigenlijk altijd door, maar we proberen in de zomervakantie wel wat vaker leuke dingen te doen en we gaan nog twee keer een paar dagen in een huisje, even andere omgeving is ook altijd lekker! Oh en wij hebben ook nog wat huisklusjes ingepland, o.m. laminaat leggen in Anna’s kamer, best een klusje…

  6. Mijn vakantie is al een weekje bezig en sinds deze week heeft het lief hier ook verlof. Drie weken samen en dan ik nog twee weken met de kleine. We gaan vijf dagen weg en voor de rest zijn het ook wat uitstapjes. Ik hoop eigenlijk ook samen met het lief iets leuks te doen πŸ™‚ en dat het een zalig zachte zomer is qua temperatuur.

  7. Mijn vakantie is al weer een maand geleden helaas. Maar kan wel aftellen naar een volgende. Al hebben we nog geen concrete plannen. Die komen vast vanzelf nog wel!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiΓ«ren