Sas beleeft Juli (inclusief verjaardag RECAP)

Elke maand deel ik fijne, memorabele momenten om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Deze komt altijd de laatste dag van de maand online. Ik deel ook nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit als herinnering te kunnen bijhouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

Sas beleeft Juli (inclusief verjaardag RECAP)

Juli was echt zo een ontzettend fijne maand met heel veel geniet momentjes. Uiteraard begon deze maand met de 5de verjaardag van Noa, zijn eind in groep 1 en het trakteren op school. We hadden super fijne uitstapjes, genoten in de natuur en gingen we fijn op vakantie naar Centerparcs. De maand van heerlijk vakantie vieren. Van samen zijn. Van even in de ‘slow down’ stand zoals Douwe Bob zegt. En het voelde heerlijk. Opgeladen, rust en vooral veel van niet hoeven. Kijken jullie mee naar deze fijne maand?

..was het FEESTMAAND. Noa werd 5 πŸ₯³πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆ
Het begon in Juli met een super drukke week. Zomerfeest op school, juffen dag, trakteren… Noa werd op 4 Juli 5! wat heeft hij SUPER genoten, het was echt ZIJN dag. Het weekend ervoor hebben we met familie en vrienden uitgebreid zijn verjaardag geweest. En pfhoe wat is hij verwend, wat genoot hij van zijn Power Ranger taart (zelf versierd) en wat stond hij in het middelpunt. Het is mooi om je kind op die manier te zien genieten en wat zijn we gezegend met lieve familie & vrienden. 🀍

Foto recap van Noa zijn verjaardag

Noa zijn gekregen cadeaus

Hij kreeg van ons de grote dino van Hot Wheels die hij graag wilde en nog wat kleine cadeautjes. Van de familie en vrienden waren het boeken, TipToi, Smartgames, spelletjes, boeken, draadloze koptelefoon en LEGO. Alle cadeautjes bij elkaar staan op de laatste foto.

Ook kreeg hij nog een grote Hot Wheels baan van ons (niet op de foto) en kreeg hij 2 pakketjes in de brievenbus op zijn verjaardag. Een toffe ballon (thnx Lau) en een Smartgame van mijn nichtje. Op zijn verjaardag mocht hij kiezen wat te eten en koos hij voor pizza. Het was een grote verjaardagsweek met het vieren van zijn verjaardag, echt jarig zijn, trakteren op school en veel feesten op school (zomerfeest, juffendag)

Ook trakteerde Noa op school 🎈🎁
Toen was het grote moment daar op school: trakteren! Hij heeft het er weken over gehad en heeft de ochtend echt genoten. Ze mogen zelf op het digibord een taart samenstellen & daarna trakteren met veel liedjes. Hij had helemaal bedacht hoe hij zijn taart wilde en was zichtbaar aan het genieten. Het was fijn dat M. er deze ochtend bij kon zijn & ik een deel om hem zo in de klas te zien. Je ziet ontzettend dat hij op zijn plek zit en lekker zichzelf is. Ook was zijn lievelings-juf er die dag, wat het helemaal fijn maakte.

Zijn traktatie: Power Rangers embleem: zelf gemaakt. Inhoud van het zakje: Bellenblaas, mini hamburger, stuiterbal en dino stickers. Geheel zelf uitgekozen wat hij graag wilde trakteren.

Tot zover de XXL versie van dit maandoverzichtje met zijn verjaardag. Op naar de rest van de maand.

...was de start van onze zomervakantie 😎🌞
Halleluja. Daar was hij dan EINDELIJK. Zo naar toe geleefd en eindelijk hadden we vakantie. SAMEN. Mijn laatste werkdag werd ik echt super verwend door een aantal ouders en Noa zijn laatste schooldag was ook gezellig. Muziek aan, aftellen en lekker dansend de vakantie in. Het was een hele fijne dag, eentje om niet te vergeten. Noa zijn afsluiting van groep 1. Man, wat gaat de tijd hard.

gingen we op vakantie naar Centerparcs πŸŒ²πŸƒπŸŒΏ
Eindelijk was hij daar, onze lang verwachte vakantie naar Centerparcs. Wat hebben we hier naar uitgekeken en wat hebben we genoten. Ik vind het altijd heerlijk in de natuur en zonder telefoon (alleen voor foto’s πŸ˜‰ ) We hebben het heerlijk gehad, ondanks dat slechtere nachten en het wisselwvallige weer. Zo hadden we 1 dag 35 graden en die nacht & dag erna onweer, 23 graden met veel regen. Bekijk hier het gehele fotoverslag van onze fijne vakantie.

…Hadden we heel veel tijd samen πŸ’š
Ik geniet zo ontzettend veel van de tijd samen als gezin. Niets hoeft en we starten de ochtenden rustig op. We chillen in bed, eten een boterham en we kijken wel even na het ontbijt wat te doen. Sommige dagen staan er leuke uitjes op de planning maar ook gewoon even een dagje LEGO bouwen. Je merkt dat het Noa (en onszelf) goed doet om even een rem overal op te hebben. De afgelopen maanden is het hechtisch geweest met de zolderverbouwing, drukte @ werk en mijn gezondheid. Maar ook met de afsluitende weken op school van Noa.

…deed ik vele leuke aankopen via Vinted πŸ‘•πŸ‘–
Ik verkocht en kocht weer wat leuke dingen ervan @ Vinted. Ik kocht een groot kleding pakket voor Noa voor weinig via Frankrijk en een pakket met Spiderman kleding erbij. Maar ook nieuwe broeken en andere kleding voor hem. Ook zocht ik al tijden de boeken van Draakje Vurig. Ik heb er nu 2 en moet wel erg wennen aan de schrijfstijl, dus of ik ze hou valt nog te bezien. Noa vond het in ieder geval wel leuke verhalen beide. Gelukkig nu de zomer eraan komt dus geheel qua kleding klaar.

..kwamen er nog steeds toffe samenwerkingen binnen voor mijn blog ✍🏻 #spon
Nog steeds kan ik erg blij worden van alle samenwerkingen voor mijn blog. Ondanks dat ik meer offline ben, blijven ze toch binnenstromen, zowel nieuwe als oude bekende bedrijven. Zo komen er aankomende periode weer wat leuke reviews online, of artikelen waar ik zelf wat shoptegoed voor kan besteden. Altijd leuk! Ook voor Noa weer wat leuke dingen, maar ook zeker voor mezelf. Om na 16 jaar dit nog steeds te kunnen doen en te hebben opgebouwd – dat het blijkbaar aantrekkelijk is… Trots wel hoor!

..hadden we wat leuke (speel)dates πŸƒπŸ»
Er stonden met wat vriendjes wat speeldates op de planning. Super leuk voor Noa en hij had er dan ook telkens super veel zin in. We gingen naar de Natuurspeeltuin en ik kon lekker met mijn vriendinnetje bijkletsen. Heren waren lekker aan het ravotten, klimmen en rond rennen bij het water. Ook gingen we met andere vrienden lekker naar het zwembad en logeerde Noa een nachtje bij opa & oma. En samen gingen we bij een oud collegaatje van mij op babybezoek. Wat is Noa dan alweer groot…

…waren we 17 jaar samen 🩷
Niet dat we het ‘vierde’ maar we waren deze maand alweer 17 jaar samen. God wat hebben we in deze jaren een hoop meegemaakt zeg. We haalde voor de avond gezellig een taartje bij de bakker om het te ‘vieren’ Op naar de volgende 17! Ik schreef er 17 weetjes over, want ik wilde toch wel stil staan bij deze mijlpaal.

Gingen we een dagje naar LEGOLAND in Scheveningen 🎑
We gingen voor het eerst met hem naar LEGOland in Scheveningen. Meneer is natuurlijk gek van LEGO en had dan ook de dag van zijn leven. Heerlijk LEGO bouwen, auto’s maken en ermee racen, een echte 4D LEGO film en daarnaast ook de nodige attracties. Als een echte Ninjago over lasers springen en klimmen en een toffe trein waar je met een toverstafje opdrachten kon doen. Ook namen we een familie foto mee en gingen naderhand heerlijk eten bij de MAC Donalds. No spon, bekijk hier wat er allemaal te doen is voor jong & oud. Het was zeker leuk voor hem.

…en genoten we op het strand 🌊
We waren bij de pier van Scheveningen dus besloten met het mooie weer eventjes het strand op de lopen. Een heel belevenis, aangezien Noa ervan door ging naar de zee en met zijn nΓ©t NIEUWE schoenen, sokken en lange broek het water in ging. Gelachen alom en hij was echt zeik en zeik nat. Wel echt hele toffe foto’s van kunnen maken, waarvan er nu eentje op mijn telefoon staat als wallpaper. Hij geniet van alles altijd zo intens, en dat is zeker te zien op die foto 🩷

Schafte wij een nieuwe auto aan πŸš—
Wij kochten een andere auto. Over een aantal weken wordt deze geleverd. Het is een KIA. We zijn er erg blij mee, ondanks dat ik straks even zal moeten wennen aan het rijden met een automaat. We waren al een tijdje bezig met de optie voor een nieuwe auto en waren eigenlijk beide wel direct enthousiast over deze.

Liedje van de maand 🎢 Ik luisterde al wat muziek van Jonas Brothers, maar ontdekte nu hun gehele playlist.

Noa 5 jaar! πŸ‘¦πŸ»
De maand dat je alweer 5 werd. Wat heb je intens genoten van je verjaardag 🀍 Het was hierdoor ook vaak een dag van ‘laatste’. Zoals je laatste schooldag van groep 1 en je laatste zwemles voordat je naar badje 2 gaat. Maar ook van ‘eerste’. Je eerste keer naar LEGOland, je eerste keer trakteren op school en je eerste keer een aantal weken zonder luier slapen (helaas daarna weer een terugval – maar trots!) ook je zindelijkheid ging goed en je genoot van het mooie weertje met leuke speeldates in de tuin & buiten.

We hadden een heerlijke vakantie deze maand Juli, e eerste weken van onze zomervakantie samen met papa. We gingen naar Centerparcs waar je zo bewust genoot – vooral van de wildwaterbaan. Het kan jou niet gek genoeg en je probeert alles. Je gaat niets uit de weg en ik vind dit zo’n mooie eigenschap. Het was veel LEGO’en deze maand en je kocht van je eigen centjes ook nieuwe LEGO.

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ ‘Billen overwinningsdansje!’ (uitspraak van Hot Wheels de serie op Netflix, wordt hier gebruikt als hij blij is en heeft gewonnen πŸ˜‰ )

πŸ‘„ ‘We hebben geen tijd om te verliezen’

πŸ‘„ In de Action Factory op vakantie bij de klimmuur. ‘Dit is mijn Power Ranger Move’

πŸ‘„ ‘De dag is net begonnen. We hebben dus nog tijd zat de hele dag’

πŸ‘„ ‘Wat zie je er mooi uit mama’ πŸ’š

πŸ‘„ ‘Ik ben even in gesprek dus ik kan nu even niet tanden poetsen’

πŸ‘„ ‘He mama. Het wordt steeds gekker met mij’

Deze maand zal ik heerlijk veel offline zijn hier door onze fijne zomervakantie samen. GENIETEN met hoofdletters. Veel quality time en offline tijd samen. Juli was zo fijn, door naar Augustus met nog een paar weken vakantie!

5 reacties op “Sas beleeft Juli (inclusief verjaardag RECAP)

  1. Wat een heerlijk uitgebreide blogpost en zo fijn om te lezen hoe fijn juli voor jullie was. Dat zal ongetwijfeld heel veel deugd hebben gedaan.

    Zo gek dat Noa al 5 geworden is. Ik heb echt het idee dat je zwangerschapsaankondiging nog maar net geleden is en nu is hij plots al klaar voor Groep 2.

    Noa en ik delen niet enkel onze geboortemaand maar ook onze Lego-liefde. Ik heb alweer een nieuwe set op het oog. Iets voor op mijn kerstwenslijst. Bij het zien vroeg ik me meteen af of jullie naar Duitsland waren geweest. Ik had immers geen flauw idee dat er in Nederland ook een Legoland is. Dat zal sowieso een topdag zijn geweest voor Noa.

  2. Die uitspraken van Noa zijn zΓ³ leuk! En pizza op je verjaardag… Ik ben het helemaal met hem eens. Mooie maand voor jullie met lekker veel vakantie. Ik hoop dat de automaat bevalt straks. Ik vind het heerlijk, zeker in de stad. Straks wil je niet anders meer.

  3. Wat een volle terugblik! Wel super leuk om alles te zien. En een heerlijke vakantie en leuke verjaardag. En dan nog een super mooie nieuwe auto. Wat een feest!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiΓ«ren