Currently #17

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door DRKS

Het is alweer sinds Mei dat de laatste Currently online kwam. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder, dus is het weer tijd om jullie even via dit lijstje bij te kletsen over afgelopen weken. Wat maakte ik, waar werd ik extra blij van? Ik kan je alvast verklappen dat ik super leuke, gepersonaliseerde items kreeg van DRKS (die ik hieronder uitgebreid ga laten zien), ik keek Criminal Minds verder en inmiddels is onze zomervakantie begonnen 🌞

Currently #17

Ik geniet van… het mooiere weertje ★ leuke uitstapjes ★ vakantie hebben ★ onze leuke vakantie in het vooruitzicht ★ opruimen, opruimen en less is more ★ leuke samenwerkingen in mijn inbox ★

♥ Ik werd extra blij van… leuke gepersonaliseerde items. Ik kreeg er dus een aantal via DKRS toegestuurd en ik was, wederom aangenaam verrast. Ik vind het belangrijk dat er een betekenis achter zit. Ik laat jullie graag wat uitgebreider zien welke items ik gekozen heb en waarom.

Satin heart intial armband (zwart)

Ik ben altijd een sucker voor armbanden en deze keuze was dan ok snel gemaakt. Een zwart, satijnen armbandje met een eigen tekst erop. Noa met een hartje aan de ene kant, aan de andere kant zijn geboortedatum. Zo kan ik hem telkens omdraaien en heb een nieuwe armband. Hij is makkelijk met 1 hand om te doen, iets wat ook niet geheel onbelangrijk is en hij zit erg fijn om de pols bij de rest van mijn verzameling. De geboortesteen van Noa, een armbandje met mijn beste vriendinnetje, armbandje met 3 sterretjes voor zijn geboorte en het armbandje wat we samen hebben voor zijn schoolperiode. Allemaal even dierbaar en met een mooie herinnering.

Mini borrelplank met gravering

Ik ben altijd wel van de leuke plankjes in de keuken. Ook om te gebruiken voor onze date-nights maar ook zeker gewoon ter decoratie. Je kan een Mini borrelplankje met gravering bestellen en hierop een eigen tekst laten plaatsen. De tekst waar ik voor koos is van Winnie The Pooh:

“Sometimes, the smallest things take up the most room in your heart”

Waarom? Ik hou sowieso van de toffe quotes en uitspraken van Winnie The Pooh en deze stond op het geboortekaartje van Noa. Ook staat wederom zijn geboortedatum erop. Zo hadden we deze tekst ook bij de aankondiging dat hij was geboren. Heel speciaal voor ons en eentje die nog zeker van toepassing is. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Het plankje staat bij ons in de keuken bij wat leuke foto’s en mokken op een plankje. Hij is heel fijn klein, zodat hij niet veel ruimte inneemt en er nog eens schattig uitziet naast alle andere items. Deze blijft ter decoratie staan maar je kan hem zeker fijn gebruiken als serveer plankje.

Sleutelhanger met tekening

Dan miste ik nog wat aan mijn sleutelbos dus koos voor deze gepersonaliseerde sleutelhanger met tekening. Ik liet Noa een mooie tekening voor me maken die vereeuwigd werd. Echt super leuk dat je zoiets kan maken. Noa was helemaal trots toen hij hem aan mijn sleutelbos zag hangen.

De tekening waar hij van is gemaakt kan je hieronder zien 🙂
Het leuke is dat Noa er een heel verhaal bij heeft verteld wat-wat is en waarom hij dingen heeft gemaakt voor op mijn sleutelhanger. Je kan je voorstellen dat deze fijn aan mijn sleutelbos prijkt.

Mocht je dus nog items zoeken als cadeautje met nét die personal touch, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij DRKS. Ze hebben er echt heel veel diverse items die je kan laten graveren die net even anders zijn dan andere sites. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en weet zeker als ik een cadeautje zoek waar ik terecht kan!

Ik kijk uit naar… onze vakantie naar Centerparcs! Echt ik kan niet wachten tot ik daar zit met mijn kont. Na alle verbouwingen thuis zijn we zeker wel toe aan er gewoon eventjes samen uit. Nu al zin in het zwemmen, door de bossen wandelen, eekhoorntjes proberen te voeren (een echte traditie), kinderboerderijen en speeltuinen bezoeken… Ik hoop in ieder geval op droog weer met een zonnetje. Duimen! Straks gewoon even genieten en helemaal NIKS.

Ik kijk… nog steeds Criminal Minds. Inmiddels ben ik beland in seizoen 10. Nog steeds snap ik waarom dit mijn all time favoriete serie is, zo goed! Inmiddels is er al een nieuw seizoen gestart die ik zeker nog wil gaan kijken. Mijn vrije dagen als Noa op school is geeft dit mij de ultieme ontspanning.

Ik maakte… me niet meer zo druk. Ik probeerde zoveel te ontspannen als mogelijk en zo mijn lichamelijke klachten tot het minimum te behouden. Lukte soms wel, soms niet. Gelukkig nu vakantie dus dat wordt ultiem genieten en vooral weinig moeten. Ik doe vooral de dingen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg.

Ik deed… ontzettend genieten van de 5de verjaardag van Noa. het was zo mooi hem te zo te zien genieten, hij werd ontzettend verwend en we hadden een prachtige gemaakte taart (met Power Rangers erop). Ook het trakteren op school vond hij erg leuk, hoewel hij het ook wel spannend vond. Hij is alweer 5. #stopdetijd

Ik verbaas me over… hoe snel de tijd gaat. Noa 5. Alweer vakantie. Voor je het weet knipper je met je ogen en gaan we weer werken & richting groep 2. Ik word OUD. Gelukkig 😉 Ik verbaas me ook ontzettend over het feit dat ik geen zomervakantie-gevoel heb. Zal vast te maken hebben met het weer. Het is Juli en de zon laat zich bijna niet zien. Hopelijk komt hier aankomende weken verandering in, zodat we ook leuke uitstapjes kunnen gaan plannen.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… de zindelijkheid rond Noa. Zowel overdag gaat het nog niet altijd even goed en ook de nachten zijn we aan het oefenen, op zijn eigen verzoek. Tot nu toe gaat dit goed en ook zijn zindelijkheid gaat met vlagen goed en minder. Is de laatste weken ook erg veel geweest met de afsluiting van school & zijn verjaardag. Heel veel spanningen en hij gaf zelf ook aan dat hij hier last van had. Gelukkig nu rustiger vaarwater dus hopelijk zet het nu goed door.

♥ Ik lees nu… Wees eens lief voor jezelf van Maaret Kallio. Een pareltje die ik tegen kwam bij een boekenzolder.
Waar gaat het over? Uit het land met de gelukkigste inwoners ter wereld komt dit praktische en compassievolle boek. Het is geen standaard zelfhulpboek. Kallio belooft je geen kant-en-klaar geluk, geen nieuwe en betere versie van jezelf, of een fantastisch leven. Maar wél inzichten en concrete handvatten waarmee je kunt werken aan een duurzamere en sterkere versie van jezelf. We moeten ons toestaan alle emoties te voelen die bij het leven horen: blijdschap, enthousiasme, teleurstelling, verdriet… Dit is de enige manier om geluk vinden. Door je eigen leven onder de loep te nemen zul je zien wat jou geluk brengt en kun je van daaruit een zingevend leven leiden.

Ik luister

Waar werd jij extra blij van de afgelopen weken?

5 reacties op “Currently #17

  1. Die sleutelhanger is wel superleuk, zeg! Aangezien ik zo achterloop is het nu in elk geval lekker weer en hoop ik dat je lekker in vakantiestemming bent.

  2. Wat leuk en origineel zeg, die tekening op een sleutelhanger. Dat heb ik nog niet eerder gezien. Zou ook een leuk vaderdag- of moederdagcadeautje zijn denk ik!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren