Maak het moederschap makkelijker met NOUI NOUI

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door NOUI NOUI

Dat je thuiskomt van vakantie en er een leuk pakketje op je te wachten ligt. Dat is wat er gebeurde toen we terug kwamen van Centerparcs. Ik ben al jaren fan van het merk NOUI NOUI, aangezien het kwalitatief goed materiaal is, duurzaam en het hierdoor jaren meegaat zowel voor baby’s en kinderen. Het aanbod is klein maar wat je krijgt is dan ook direct van hoogwaardig materiaal.

Voor Noa had ik jaren geleden al wat items en deze gebruiken we nog steeds met veel plezier. Ook gaat elke vakantie of uitstapje het opblaasbare kussen mee. Zijn XL floormat ligt nog onder zijn eetstoel, er ligt er eentje buiten (onder zijn zand&water tafel) en nog een placemat boven in zijn kamer om op te lego’en/knutselen. Tijd voor wat nieuwe items, ook eentje voor het nieuwe schooljaar!

Xl placemat

Ze hebben echt een grote collectie aan verschillende XL Placemats, waarvan ik de Little Village koos. Of ik? Ik wilde eigenlijk met de dino’s maar Noa was gelijk van deze verkocht. Ik blijf deze placemats fijn vinden, aangezien ze van soft vinyl zijn en dus makkelijk afneembaar & stevig. Dit in vergelijking met andere placemats. Hij is 55 x 45 cm wat het prima maakt voor aan tafel, niet te groot en groot genoeg om op te knutselen/eten. Ze zijn €22, iets wat ik zelf nooit zo snel voor een placemat zou uitgeven maar nu ik de kwaliteit weet wil ik niet anders meer.

Zo zit ik er dus uren lang bij. Met thee. Helpen met LEGO. Op zijn nieuwe placemat. Ook tijdens het knutselen of eten is hij ideaal. Zo blijft onze tafel goed en de placemat is zo schoongemaakt. Denk er wel om dat je geen scherpen voorwerpen erbij gebruikt. De laag soft vinyl is daar wel kwetsbaar voor.

Water bottle

Ook was er een nieuwe aanvulling in de winkel te vinden: Water Bottle die vaatwasser bestendig is. Ik heb al tijden aan het zoeken naar een goede fles voor Noa op school. Deze moet een aantal kenmerken hebben die ik zeker heb gevonden in deze fles. Hij is 100% lekvrij en heeft geen rietje. Je drinkt zo uit de plastic drinkdop, die je makkelijk kan verwijderen voor reiniging. Je klikt alles zo eruit ook de rubberen onderdelen en je kan alles in de vaatwasser stoppen. Ik heb niet eerder een sainless steal waterfles in de vaatwasser kunnen doen: en hij blijft goed!

Bron: Nou Noui

De fles bevat 350 ml en is te verkrijgen voor €25. Nogmaals zeker de prijs waard. Of ik nou 5 flessen per jaar koop of deze ene die het prima doet scheelt zeker wel. Noa is er ontzettend blij mee en ik ook. Hij gaat mee in zijn schooltas maar ook naar zwemles of als we eventjes op stap gaan. Het enige nadeel is dat de verkoop ervan hard gaat. Alle varianten zijn vaak uitverkocht, alleen deze Zebra is verkrijgbaar.

Ik ben ieder geval dik tevreden over alle producten die ik ooit heb mogen ontvangen via Noui Noui. Ze maken het nét even wat makkelijker zowel buiten bij zijn watertafel als binnen.

Lees hier mijn andere artikelen over Noui Noui

Onmisbare dingen voor mijn 4 jarige kleuter (2023)
XL Placemat & vloermat (2021)

Zoek je nog een opblaasbaar zitkussen, een vloermat, placemats of een toffe waterfles? Neem dan zeker een kijkje op NOUI NOUI want je zult zeker niet teruggesteld zijn.
Mooie printjes en zeker van goede kwaliteit. Iets waar je dan ook wel voor betaald, maar liever dat dan 20x iets opnieuw moeten aanschaffen. Ik ben fan!

2 reacties op “Maak het moederschap makkelijker met NOUI NOUI

  1. €22,00 mag dan duur zijn voor een placemat, maar de XL van het dorpje is meer dan een placemat, onderlegger bij knutselen…
    Het is ook een mooie autobaan.

  2. Wat een mooie fles is dat zeg! Dat is wel even wat anders dan de bekende m epal flesjes en bekers. Ik kan me voorstellen dat Noa daar blij mee is. En handig dat hij gewoon in de vaatwasser kan ook.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren