RECAP | De hoogtepunten van onze vakantie bij De Kempervennen

Inmiddels zijn we alweer even terug van onze fijne vakantie bij Centerparcs. We hebben zeker genoten en ik geef je graag een sfeer impressie d.m.v. een foto recap. Omdat foto’s meer zeggen dan woorden. We hebben 35 graden gezien, ook een nacht/dag hele harde regen en vooral onweer. We hebben elke dag gezwommen (en daarbij was de wildwaterbaan favoriet ♡ ), heerlijk gegeten, klimmen in de Action Factory en vooral samen wat quality time gehad. Ik heb weinig gelezen (wat ik wel had meegenomen en dit jaar echt een uitzondering op de regel is), ik had uiteraard weer veel te veel kleding ingepakt en we hadden een heerlijk huisje in de bossen. We hadden helaas, door verschillende omstandigheden wel erg slechte nachten (brak, brakker, brakst en dat op vakantie) en helaas deze keer geen enkel eekhoorntje gezien. Maar dit mocht de pret niet drukken! Kijken jullie mee naar deze foto RECAP?

RECAP | De hoogtepunten van onze vakantie bij De Kempervennen

I.v.m. bewust bloggen is zijn wij niet zichtbaar op de foto’s. De foto’s die we hebben gemaakt samen met het gezin deel ik hier ook niet, ondanks dat ze super leuk zijn geworden 😉

Waar zijn jullie dit jaar heen geweest/gaan jullie heen op vakantie?

12 reacties op “RECAP | De hoogtepunten van onze vakantie bij De Kempervennen

  1. Ik geniet er ook telkens van wanneer we naar Centerparcs gaan. Deze zomer gingen we naar CP Vossemeren en in het najaar gaan we waarschijnlijk ook nog eens naar CP Erperheide. Fijn om te lezen dat jullie er zo van genoten hebben al is het natuurlijk wel jammer van die slechte nachten.

  2. Herkenbare plek, ik heb er dichtbij gewoond en ben er regelmatig gaan zwemmen dat kon toen voor 10 euro vanaf 18 uur. De huisjes zijn nog niks veranderd. De foto’s zien er gezellig uit!

  3. de kempervenne ben ik vroeger als kind ook geweest echt super tof. Wij gaan naar engeland rondom londen dit jaar nog 2,5 week en dan is het zover

  4. Dat ziet er uit als een zeer geslaagde vakantie! Volgens mij is Noa ook een echte durfal, want wildwaterbaan, klimbaan, het maakt hem duidelijk niks uit!

    1. Dat heb je zeker goed gezien. Het kan niet gek en hoog genoeg voor hem en kent geen angst. #mijnmoederhart 😉

  5. Ziet eruit als een heerlijke vakantie. Wij waren lekker thuis, volgende maand nog een lang weekend naar Friesland en in het najaar waarschijnlijk ook nog even eruit.

  6. Altijd leuk zo’n vakantiepark! We zeiden vorige week dat we dat ook nog een keer willen doen. Fijn dat jullie het leuk hadden, alleen jammer van de slechte nachten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren