De eerste week…. Check ✓

De eerste ruim een week van de zomervakantie? CHECK! ✓ Deze zijn alweer voorbij & we zijn net begonnen. En wat is het genieten & wat hebben we nog wat fijne weken te gaan. Ik neem je graag kort mee in een fotoverslagje van alle mooie & leuke momentjes de afgelopen eerste vakantiedagen. Gewoon, omdat het kan en zo fijn was deze tijd samen.

De eerste week…. Check ✓

Leuke uitstapjes

Er stonden heel wat fijne uitstapjes en dates op de planning, wel verdeeld over de weken zodat we ook wat rustig de vakantie konden opstarten. Heerlijk winkelen (en dik&dik geslaagd – nieuwe kleding & schoenen) maar we gingen o.a. ook naar de Natuurspeeltuin met een vriendinnetje van mij. Super mooi weer, de jongens hebben het gezellig gehad en wij hebben even bij kunnen kletsen. Onze bikkel ging ook over het water met een touw. Waarvan ik dacht ‘Doe dat maar niet straks val je, nat en kunnen we niet op vakantie met zijn achtergrond 😉 ‘ deed hij het gewoon een aantal keren.

Tijd samen

Misschien wel het fijnste is alle tijd samen. Niets hoeven, alles kunnen doen. nergens vroeg heen. Geen school, geen werk, geen zwemles. Gewoon even niks. Het is heerlijk samen op te starten in bed en daarna de dag zelf in te delen wat we willen doen. Ik geniet extra van deze tijd, aangezien M. niet heel veel vakantie heeft en Noa nu natuurlijk 5 dagen @ school is. Quality time is hierdoor echt belangrijk geworden. Het is dan ook heerlijk eventjes op vakantie te gaan en offline te genieten met zijn 3e.

Fysio afspraak & 17 jaar samen

Ik had mijn eerste fysio afspraak voor de lichamelijke klachten die ik al wat tijden ervaar. Door bewust bloggen deel ik er niet teveel over, maar tot nu toe ben ik erg positief over de behandeling. Het gaat beter, hopelijk zet dit door. 🤞🏻 Ook waren we 17(!) jaar bij elkaar deze maand. It’s been a hell of I ride… Met onze ups & downs en we hebben een hoop meegemaakt maar we gaan op naar nog 17 meer. Ik had het met niemand anders willen doen dan met jou. Ik schreef een artikel met 17 weetjes over ons om toch even stil te staan bij deze mooie mijlpaal. En we aten taart. Volgende maand ook alweer 12 jaar getrouwd. Time flies…

Lego, lego en nog meer lego (en een watergevecht)

Zoals jullie weten is Noa helemaal in-to de LEGO. We waren dus vanaf het eerste weekend weer lekker aan het bouwen. Hij had wat pakketten gehad voor zijn verjaardag maar kocht ook wat van zijn eigen centjes. Dat heb je al je wat meer spaart van je rapportgeld, vakantiegeld e.d. Hij was dus lekker bezig en we deden dit gezellig veel samen. Ook het wel bekende politiebureau moest weer in elkaar voor de 6000ste keer. En als hij af is moet hij eigenlijk direct weer uit elkaar. You tell me.. 💁🏻‍♀️ Maar bezig blijft hij wel en alles wordt vaak meerdere keren in elkaar gezet. De LEGO die hij kreeg en kocht was voor 8+, wat het zeker een fijne uitdaging voor hem maakt.

Ook hadden we toch wat dagen mooi weer, hup de tuin in. Watergevechten alom. Met mama met de herbruikbare waterballen (helemaal zeiknat beide) en met papa een waterpistolen gevecht. Het is zo leuk hem hiervan te zien genieten. Hopelijk komen deze aankomende weken nog heel wat mooie dagen eraan zodat we dit kunnen doen.

I.v.m. bewust bloggen zijn de foto’s van Noa van de achterkant en heeft M. een beertje op zijn neus 🐻

Op naar nog meer vele fijne weken samen. De kop is eraf en we hebben nog zoveel fijne dagen samen te gaan. Ultiem genieten!
Ik ben dus lekker in #vakantiemodus en veel offline. Tot snel!

8 reacties op “De eerste week…. Check ✓

  1. Wat een fijne week. Volgens mij gaat Noa echt ongetwijfeld genieten van Legoland en jullie van het hem zien genieten. Wel grappig dat hij het net als ik vooral heel fijn lijkt te vinden om de sets te bouwen want hier gaat het dus ook zo. Set maken, heel even laten staan en vervolgens opnieuw afbreken zodat ik ze later nog eens kan maken.

    1. Haha daar ga ik helemaal geen tijd voor hebben 😉
      Aan het einde van mijn vakantie komt er wel zeker een terugblik <3

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren