Nog een weekje vakantie | Wij zijn bijna klaar voor groep 2!

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door GoedGemerkt

Nog maar 1 weekje en dan is onze heerlijke XXL zomervakantie voorbij. We hebben nog een weekje tot het ‘echte leven’ weer gaat beginnen. I’m so lucky met mijn werk hierin en vind het echt ontzettend fijn deze quality time te hebben met Noa. Je ziet elkaar al minder door werk & school en dan zijn deze tijden extra genieten met elkaar. Maar dat betekend niet dat we niet al met school bezig zijn. Groep 2 komt eraan en ik ben heel benieuwd wat dit hem gaat brengen. Hierbij horen ook nieuwe schoolspulletjes, die we binnenkort allemaal compleet gaan maken. Maar 2 dingen voor Noa (en eentje voor mijn eigen werk) heb ik alvast in the pocket. Benieuwd? Kijk dan verder in dit artikel.

Deze week hebben we een tripje gemaakt voor een nieuwe schooltas en nieuwe schoolspullen. Het eerste is hard nodig aangezien zijn groep 1 – schooltas stuk is gegaan. Hij was sowieso van matige kwaliteit/snel stuk en heb de laatste weken maar een reserve tas gebruikt. Tijd dus voor een nieuwe! Tevens vind ik het ook fijn dat het eerste leerjaar erop zit. Nu weet ik veel beter wat haniger is qua bakjes/tassen e.d. Ik had eerst van alles aangeschaft wat achteraf dan toch weer niet heel handig is in de praktijk.

Ook flessen hebben we echt versleten. Sommige beet Noa kapot, andere vielen spontaan in elkaar of konden niet in de vaatwasser waardoor ik dagelijks alles stond te wassen. Ik heb door afgelopen jaar dus een beetje een idee van wat ik voor eisen heb aan zijn schoolspullen en ben hierdoor opzoek gegaan.

Ik kwam al gauw weer uit bij GoedGemerkt, een merk die ik echt al jaren gebruik. Op het kinderdagverblijf en ook voor mezelf. Ze hebben een breed assortiment aan kledingstickers die ik eigenlijk altijd en overal op gebruik. Ook hebben ze daar verschillende drinkflessen, waarbij ik er al een aantal gepersonaliseerde heb. Toch zag ik de nieuwe gepersonaliseerde drinkfles (groot) voorbij komen en dacht dat dit wel hele fijne flessen zouden zijn. Boy I was right. Ik kreeg een fles voor Noa en eentje voor mezelf. Ik vergeet vaak mezelf maar heb voor werk helemaal geen goede drinkfles. Een drinkfles met naam is daar dus wel handig. Weten ze gelijk dat hij van mij is en zolang ik de fles klaar zet drink ik altijd de hele dag erg goed. #selfcare

I.v.m. bewust bloggen is onze achternaam niet zichtbaar, deze staat uiteraard wel vermeld op de fles. De eerste en laatste fles zijn beide van GoedGemerkt

De inhoud van de flessen is 600 ml (ze zijn 24 x 6,5 cm, een fijn formaatje) en het is een 3delig ontwerp (bovenste helft is als beker te gebruiken) De flessen zijn eigenlijk vanaf 8 jaar oud maar Noa kan hem prima open maken en eruit drinken. We namen ze beide mee op vakantie. Tijdens onze autorit hadden we ze bij ons, bij mij stond hij naast mijn bed (ik drink ’s ochtends altijd was) en ook tijdens onze uitstapjes gingen ze mee in onze tas.

Ik heb ze als heel fijn ervaren en ondanks dat ik liever nog vakantie hou, kijk ik ernaar uit om hem op werk te kunnen gebruiken. Ze kunnen op een lage tempratuur in de vaatwasser en zijn makkelijk schoon te krijgen. Wel laat ik ze altijd heel wat uurtjes zonder dop opdrogen, om hem geheel watervrij te krijgen. Nu nog opzoek naar Noa zijn overige schoolspulletjes, hoewel hij qua trommetjes die van vorig jaar kan gebruiken. We gaan gewoon even neuzen in wat winkels wat hij nodig heeft zodat we tijdig klaar zijn voor te starten met groep 2. Groep 2 alweer…

Mocht je dus een fijn formaatje drinkfles zoeken voor een schappelijke prijs raad ik je zeker even aan om de site te bezoeken. Het zijn kwalitatief goede flessen, liggen fijn in de hand en zijn erg gebruiksvriendelijk. Ook super leuk dat je verschillende lettertypes erop kan gebruiken en eventueel nog een leuke afbeelding (zie de fles van Noa, helemaal in het thema met zijn kledingstickers)

Wij gaan dus zeker nog even een weekje genieten samen. Zijn jullie al klaar voor het nieuwe schooljaar?

2 reacties op “Nog een weekje vakantie | Wij zijn bijna klaar voor groep 2!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren