MOMlife | Een kijkje in Noa zijn vernieuwde kamer

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door PosterPerfect

‘Mama ik wil mijn kamer anders’ waren de woorden in de vakantie van mijn 5 jarige. En ik dacht: Waarom niet? Met een handige papa in huis moet dat vast lukken 😉 Zijn ledikantje en zijn grote bed heeft eigenlijk altijd op dezelfde plek gestaan. Waarom? Geen idee, misschien gewoonte. Hij wilde graag al zijn spulletjes omgooien en dus gingen we in onze vakantie aan de slag om van zijn kleuter/peuter kamer een kamer van te maken waar hij zelf blij mee was. Kijken jullie mee naar de make-over?

MOMlife | Een kijkje in Noa zijn vernieuwde kamer

Het was fijn dat hij hier in de vakantie mee kwam, want het is toch altijd mee werk dan je denkt. Er moesten dingen uit elkaar worden gehaald, gekeken waar de meest logische plek was en dat alles nog goed gebruikt kon worden. Het is dus even een puzzeltje geweest maar Noa was erg blij met het uiteindelijke resultaat. Papa is dus bezig geweest alles uit en in elkaar schroeven en alles op zijn plek zetten. Zelf ben ik in mijn vakantie ook gelijk bezig geweest in zijn kamer. Zijn kledingkast kreeg ook een make-over met kleding op een andere plek, alles uitzoeken voor de winter/heft kleding en M. maakte 2 extra plankjes in de kast waardoor er meer ruimte ontstond.

Before

Tromgeroffel… after!

* Note: I.v.m. bewust bloggen is de 2de naam van Noa niet zichtbaar op de muur van de tweede foto

Zoals je kan zien staat zijn kast op een andere plek, zijn bed en is zijn glijbaantafel veranderd in een échte LEGO tafel. Hier kan hij al zijn LEGO kwijt en ook lekker maken & laten liggen. Deze heeft M. zelf gemaakt en is gemaakt met TROFAST kasten van IKEA. In de vakken erboven kan hij zijn gemaakte LEGO pakketten zetten en onderaan zit speelgoed. Ik had liever zelf zijn kast op een andere plek gewild maar het is Noa zijn kamer 😉 De kamer is nog niet geheel klaar maar ik ben super blij voor hem met het resultaat.

de streepjes links op de muur is zijn lengte die we eens in de zoveel tijd bijhouden

Nieuw in 🦁

Zoals jullie vast hebben gezien hangen er wat prachtige nieuwe schilderijen, hand picked door Noa zelf. Via PosterPerfect kon ik wat nieuwe schilderijen uitkiezen. Perfect, want de oude waren echt nog wat ‘peuter/kleuter gerelateerd’. Tijd dus voor een upgrade. Noa zag de dierenposters en was direct verkocht. Hij vroeg dagelijks of ze al in de brievenbus waren bezorgd. Toen ze dus ingelijst op zijn kamer hingen was hij helemaal in de wolken. De grote leeuw moest boven zijn bed.

De posters die op de foto staan inclusief de formaten die ik koos:
Leeuw (40×50) – Luipaard (21×30) – Olifant (30×40) – Leeuw (sepia) (21×30)


De lijsten had ik zelf nog thuis staan + gekocht bij de Action. De lijsten zijn nog niet verkrijgbaar bij de webshop maar zijn ze wel mee bezig. Lijkt me zeker een hele fijne toevoeging zodat je gelijk klaar bent en ze kan ophangen. Ook zijn alle posters is verschillende formaten te verkrijgen en de kwaliteit ben ik erg over te spreken. Het zijn hele mooie, gedetailleerde platen met een zachte uitstraling. Ik ben in ieder geval blij met deze toevoeging. En belangrijker nog. Noa is helemaal verliefd op zijn nieuwe kamer & schilderijen!

Wat heb jij in je slaapkamer hangen?

2 reacties op “MOMlife | Een kijkje in Noa zijn vernieuwde kamer

  1. Hartstikke leuk geworden! En grappig als ze ineens precies weten hoe ze hun kamer willen hebben. Fijn ook dat je zo’n handige man hebt 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren